Dags för de där klickisarna igen

Nu är det dags för en sån där peppig lista med de härligaste inläggen och artiklarna på Blogg.se:s startsida. Enjoy. 
 
1. NoHate-dagen
Jättekul att det blev sånt fint gensvar på denna viktiga dag. Att det finns så mycket näthat känns overkligt trist, men tyvärr en verklighet. Därför är det så himla härligt när vi går ihop och visar att det inte är okej. 
 
2. Lista: 15 Härliga kladdkake-recept 
7/11 varje år är det Kladdkakans dag – vilket är helt fantastiskt. Såklart. Kladdkakan är en klassiker som det är svårt att misslyckas med. Blogg.se har samlat de bästa recepten som vi vet att du kommer att älska - hur gott låter inte marängswiss-kladdkaka??!! Rösta på din favvis här
 
 
3. Lista: Här är de 10 bästa halloween-tipsen
Här har vi samlat tio superhärliga halloweentips som kommer att göra stor succé bland familj och vänner. Smink, bakning och pyssel. Rösta på det tips du gillar bäst!
 
4. Veckans blogg: Jeanine Esberg 
Hon var gravid i vecka 26 när det otänkbara hände: Jeanine kände en förändring i ena bröstet. Det visade sig vara bröstcancer. En kämpig väg med utmaningar och hinder låg framför henne, i vår intervju berättar hon om hennes kamp och vägen tillbaka!
 
5. Elins superläbbiga sminkning 
Fashion by Elin har gått all in när det kommer till halloweensminkning och vi höll på att sätta morgonkaffet i halsen. Vågar du titta? Klicka dig in på egen risk, men du är härmed varnad.
 
6. "Det är platt mage som gäller"
"Det här har varit mitt största komplex. Min mage. Speciellt när jag sitter ner. Vi matas varje dag med bilder på smala modeller, gå-ner-i-vikt-pepp, på film och i serier med att det är platt mage man ska ha." Läs hela inlägget här. 
 
 
7. Förra veckans blogg: Fyra årstider
Denna vecka var det så att förra veckans intervju låg och skvalpade – och drog in en massa klick. Intervjupersonen inspirerar oss med livsglädje och hur stark hon varit genom sin dotters resa med leukemi. Lotta "Fyra årstider" Andersson är Veckans blogg och vi här kan du läsa vår intervju med henne. 
 
 
8. Dessertmästarna-My: Därför lämnade jag tävlingen 
My var bäst och blev hyllad av juryn i veckans avsnitt av Dessertmästarna, men bakom kulisserna blev det för mycket. Hon valde därför att lämna tävlingen. I hennes blogg berättar hon anledningen till det.
 
9. "Du kommer inte att få två meter breda axlar"
Du blir starkare, får mindre värk, blir glad och mår bra, ökar mental hälsa, ökar förbränningen... Ja, självklart pratar vi om styrketräning. PT-tjejerna berättar alla fördelar med att lyfta skrot.
 
10. "Ska bli spännande att få en större familj"
Colorelle är gravid igen och vi har pratat med henne om graviditeten. "Jag är oerhört trött hela tiden och tar en tupplur när jag har möjlighet, men är inte lika illamående som förra gången".

Du kanske också gillar

#1 - Jessica Eriksson

Hej där!

Vilken fin blogg du har. Kolla gärna in min blogg där jag skriver om allt möjligt tex hur det är att vara nyinflyttad i Stockholm där jag jagar mina drömmar!

Hoppas du får en fortsatt bra dag!

#2 - Amanda

Ska absolut testa något av kladdkakerecepten :)

Svar: Ja, visst ser de fantastiskt goda ut. Mums.
Vardagselin

#3 - Emma - Merakibeauty.se

tänkte också testa recepten :)

#4 - Amanda

Ville bara tipsa om att det är nationella läsdagen idag, skulle vara kul om det uppmärksammades på förstasidan :)

#5 - Pälsbloggaren

Åååh, kladdkakorna!!