#HappiChallenge

 
 
 
 
Blogg.se har en superkul tävling just nu för att det sprida mer nätkärlek i bloggvärlden.
 
 
Om man skriver peppiga och positiva blogginlägg under perioden 5-26 april så har man chansen att vinna en Happitudetröja (ni vet, de där schnygga som Jossan Dahlberg står bakom – där kan man själv bestämma vad det ska stå på tröjan, färg osv. Ruggigt fint).
 
Varje vecka tävlar Blogg.se ut varsin Happitudetröja till tre lyckliga vinnare – de får designa dem själva. 
 
Meeeeeen. Inte nog med det. För om du lägger upp ett peppigt blogginlägg (som innehåller hashtagg #HappiChallenge) varje dag under dessa tre veckor så har du chansen att vinna en finfin kamera (värde 3,000 kr) och 100 000 bloggpoäng.
Vinnaren kommer att intervjuas och synas i alla bloggs kanaler med artikeln.  
 
 
Gör så här:
  • Anmäl din blogg här (det räcker att du gör den en gång).
  • Blogga om något som sprider positiv anda. Det kan till exempel vara något som inspirerar dig, gör dig glad, peppande tips eller varför inte lyfta fram till exempel bloggkollegan som du tycker förtjänar att hyllas lite extra.  
  • Skriv med #HappiChallenge i inlägget. Det behöver inte vara i rubriken, bara det finns med i alla inlägg som är med i tävlingen. 
 

Du kanske också gillar

#1 - Sandra

Det jag funderar på är om man ska få in Hashtagen I själva inlägget eller om det går bra att bara "tagga" inlägget med HappiChallenge? vet du?

Svar: Skriv med #HappiChallenge i inlägget. Bara det syns i inlägget så är det okej. Det behöver inte vara i rubriken, bara det finns med i alla inlägg som är med i tävlingen.
Elin