Veckans klickisar

Ja, nu är det dags för ett nytt blogginlägg om vad som har klickat bäst på Blogg.se:s startsida den senaste veckan. 
 
Här har vi samlat tio superhärliga tips inför den kommande helgen som kommer att göra stor succé bland familj och vänner. Smink, bakning och pyssel. Nummer sju röstades fram som klar vinnare. 
 
I natt vaknade vaknade Linda Blom och upptäckte att magen var sned. "Vänster sida var helt platt och mjuk och den högra som en stor stenhård knöl. Jag förstår inte hur det är möjligt..."
 
Den fjärde november är det NoHate-dagen. Då gäller det att sprida en massa nätkärlek. Vi letar nu efter de bästa NoHate-blogginläggen att visa upp på startsidan. Lägg in ditt blogginlägg nedanför denna artikel.
 
Hon inspirerar oss med livsglädje och hur stark hon varit genom sin dotters resa med leukemi. Lotta Andersson är Veckans blogg och vi har ställt en hel del frågor till henne.
 
Centrén berättar om den 30 timmar långa förlossningen och första tiden med lille Aaron. "Det är betydligt mysigare än vad jag trodde det skulle vara och trots att man längtar efter att få se hur han kommer utvecklas och växa vill jag just nu bara pausa tiden."
 
Hur bra är inte denna sminkning? Precis som en reklam för antirynk-kräm, ja eller precis tvärtom. Vilket som. På Emmsies blogg hittar du massa roliga Hallowen-grejer.
 
 
Var vänder man sig när träningsinspirationen är bortblåst och varenda kväll tillbringas framför tv:n med en balja ostbågar? Vi frågade träningsgurun Linn "Go for fit" Strömberg vilka bloggar hon följer.
 
Sofia ger steg för steg-instruktioner hur du får till denna bohemiska och slarviga flätan. Så himla snyggt och samtidigt enkelt att fixa. Love it!
 
Är du en riktig bloggnörd som har stenkoll på allt som händer på the internets – eller är du egentligen osäker på vem Blondinbella, Paow och Trendenser är? Gör detta quiz och testa dina bloggskills.
 
 
Varför används CP som skällsord och något fult? Det undrar bloggaren Miche som själv har en CP-skada. "Jag själv har fått ta emot mycket skit... Blev till och med mobbad under en tid". 
Läs hela inlägget här
 

Du kanske också gillar

#1 - EmmaJ

vilka bra klicktips du gav! Tack :)Förlåt att jag frågar, men skulle du vilja ta dig en liten stund och läsa igenom ett inlägg jag har skrivit angående mobbing, uteseende, hat osv? Skulle uppskatta det väldigt mycket och även om du skulle kunna skriva en kommentar med din åsikt om det hela. Tack och förlåt ännu en gång. Länk till inlägget ; http://iheartyoudarling.blogg.se/2015/november/ska-vi-acceptera-detta.html

xo Emma J

Svar: Mycket bra inlägg och viktigt ämne!Du får tipsa mig om inlägg hur mycket som helst. Det är bara kul! :-)
Vardagselin

#2 - Dixi Wonderland

Älskar Moas sminkning! :D

Svar: Ja, den är verkligen hur snygg som helst.
Vardagselin

#3 - TIDSTJUVEN

Kul med såna här samlingsinlägg! :D Jag hade visst missat ett par av klickisarna förra vecka.

Svar: Kul att du gillar inlägget :-)
Vardagselin

#4 - Emma Wagenius

sv; Hej Elin!
Vad kul att du gjort det =)
Kramis

Svar: Kram
Vardagselin

#5 - Ll

bra tips:D

Svar: Tackelibock!
Vardagselin

#6 - FrökenTV, bloggen om tv och film

nr 8, super bra inlägg ju :D