FÖRRA VECKANS KLICKISAR

 
 
1. "Häng henne upp och ner och spöa henne" 
Valpen visade aggressiva drag, orsaken skakade familjen: Uppfödaren slog valparna. "Jag slår alla mina hundar och valparna. De tar ju ingen skada av det, de får respekt. Det är så man måste göra."
Milinas hjärtskärande inlägg hittar du här
 
 
 
 
 
2. Kladdiga Nutella-brownie – endast fyra ingredienser
Dessa überkladdiga Nutella-brownies kan du enkelt slänga ihop med endast ett fåtal ingredienser. De blir så där chokladigt härligt rinniga och med en touch av hasselnötig Nutella-smak.
 
 
 
 
3. Veckans blogg: Louise i Turkiet
Vi har ställt en väldans massa frågor till livsstilsbloggaren Louise som är gravid och bor permanent i Turkiet. Det kommer bland annat fram att hon föredrar köfte-köttbullar före de klassiska svenska. 
 
 
 
4. Gör kolafondant – med endast 4 ingredienser
Dulce de leche-fondant som det heter om man är lite fancy, annars funkar kolafondant lika bra som namn på denna lilla goding. Akta så att du inte bakar den för länge, den ska vara så där gudomligt rinnig. 
 
 
 
5. "Du är bara trött på att jobba"
Josefin tycker att det är jobbigt att ständigt behöva försvara sin sjukskrivning. Kommentarer på hennes blogg: "Du är bara trött på att jobba och vill ha mer tid till annat... Lite tråkigt bara att du sjukskriver dig å får betalt för att göra saker på din fritid istället för att gå ner i tid å då får mer fritid." 
 
 
 
6. Så gör du nyttigare raw food-snickers 
Jordnötter och choklad är ju en grymt god kombo, så Emilie bestämde sig för att snickra ihop en rawfood-snickerskaka. Och oj, så gott det blev berättar hon! Detta måste ju provas.
 
 
 
7. Så jäkla pinsam situation – vi <3 Spiderchick
Ni vet den där jobbiga situationen när nån hälsar som man inte känner igen. Och så försöker man vara snabbtänkt men så blir allt bara ruggit, ruggit fel. Spiderchick bjuder på en fantastiskt härlig dialog som fick oss att skratta högt. 
 
 
 
8. "Vi lärare är ständigt under attack"
Ett av de mest lästa blogginläggen just nu är skrivet av en lärare som berättar hur deras jobbsituation ser ut. "Läraryrket är som det ser ut idag, en motorväg till väggen. Den där väggen som ingen vill gå in i." 
 
 
 
9. Här hittar du bildbanker med gratis foton
Har du ibland svårt att få till en snygg bild till ditt blogginlägg? Du är långt ifrån ensam. Men det finns bildbanker med bra fotografier som du kan använda utan att bryta mot massa upphovslagar. 
 
 
 
10. En färgglad frukost
Tråkig filmjölk och dassig müsli kan slänga sig i väggen. Denna frulle skulle en knappast tacka nej till. Fruktsallad med färska frukter och bär, smoothie och smarriga mackor. Mums!
 
 
 
11. "LEBBAR. NÄ FY, DET DÄR GILLAR JAG VERKLIGEN INTE"
Elin och Loe har varit tillsammans i tre år och kan inte hålla varandra i handen utan att få elaka kommenter. För två år sedan blev de misshandlade på grund av sin kärlek. "Jag tänker inte längre vara tyst."
 
 
 
12. Bildbomb från Paris Fashion Week 
Populärast bland fotograferna är utan tvekan toppbloggarna och supermodellerna. En sak som är säker är att det i höst är lackade stövlar à la Dior som gäller, gärna med så högt skaft som möjligt.
 
 
 
 
13. Så får du fler följare på Instagram
STIL-bloggaren Fashion by Elin har bara instagrammat i ett år, men har redan skrapat ihop närmare 50 000 följare. I denna intervju avslöjar hon hur du får ditt ig-konto att växa snabbt.
 
 
 
14. Linn tipsar: Fem grymma träningsbloggar 
Var vänder man sig när träningsinspirationen är bortblåst och varenda kväll tillbringas framför tv:n med en balja ostbågar? Vi frågade träningsgurun Linn "Go for fit" Strömberg vilka bloggar hon följer.

Veckans 10 klickigaste blogginlägg

1. Sofia som åkte in till sjukan för att hon hade urinvägsinfektion. Fast det hade hon inte. Utan hon var gravid. Jättegravid också. 10 centimeter öppen. Några timmar föddes hennes lilla dotter. Jag gjorde en intervju med den nyblivna mamman, den kan du läsa här
 
 
2. Jag intervjuade även Trendenser om hennes TIO ÅRIGA bloggkarriär. Japp, tio år. Jäklar vilken imponerande person det är. Hon kan försörja sig på sin hobby. Vilken dröm. Här hittar du artikeln där hon ger massa bra tips hur man lyckas som bloggare
 
 
3. Ex on the beach-deltagaren och bloggaren Josephine Qvist har hittat kärlek. Det avslöjar hon på sin blogg här.
 
 
4. STIL-bloggaren By Sofia har flyttat till Australien med sin sambo. De ser inte ut att ha det helt fel, här bloggar hon från Bondi Beach. Inte alls avis. Inte ett dugg. Nej. 
 
 
5. Familjebloggaren Linda Blom är gravid med nummer två och bloggar om hur hon mår och vad som händer i kroppen. Nu är hon inne i vecka 16
 
 
6. Humoristiska Markus berättar om en allvarlig händelse. Han upptäckte i slutet av sommaren en knöl på kroppen och därefter gick allt snabbt. Läs hans inlägg "När jag fick en skvätt cancer" här. 
 
 
7. Bakbloggaren Matkrabat blev inspirerad efter ett besök på The cheesecake factory i USA. Hon exprimenterade fram denna godbit: Choklad-cheesecake med krämig, salt karamellsås. Mums!
 
 
8. Modebloggaren Amandas pojkvän gick ner på knä i superromantiska Paris – det självklara svaret blev oui. "Det var helt klart det finaste ögonblicket i mitt liv... Vi ska gifta oss, vad sjukt!"
 
9. Den 6 oktober 02.31 kom Centréns lille stjärna Aaron. Allt gick fint och hela familjen mår bra. In på bloggen och gratta den nyblivna mamman.
 
 
10. Josefin berättar i ett mycket rörande inlägg om cellförändringarna i hennes kropp och rädslan. "Hjälper inte det måste vi operera bort livmodern".