Felriktat fokus?

Fotobloggaren CJS lade ut bilder på sin bror och skrev en väldigt fin och kärleksfull text till honom:
 
Här är han, min lillebror. Han som har lärt mig snapchat och spotify och som pratar i slowmotion. Han som menar att det aldrig är för tidigt, för kallt eller för mörkt för att träna på morgonen och som lämnar ett kilo godis utanför min dörr när han har varit bortrest. Jag är 31 år gammal men ändå blir jag som ett barn när vi ses och spelar kort och dyker från bryggan. Läs hela inlägget här

Men lillebrorsan var inte bara en fantastisk bror, utan även trevlig att titta på ansåg många läsare.  Kommentarsfältet förvandlades snabbt till en dejtingsajt och intresset för bilderna var inte riktigt lika stort för den brinnande frågan var: Är han singel? 
 

Generad och lätt blåslagen. Check!

Okej, jag kanske kollade lite för mycket på mobilen under kvällens promenad. Visst, så kan det vara. 


Och ja, om jag hade lyft blicken från skärmen en sekund så är det fullt möjligt att jag hade sett det gigantiska cykelstället som stod på vägen framför mig.

Och jo, då kanske jag skulle ha sluppit att göra faceplant rakt ner i asfalten.

/ Med vänliga hälsningar
En mobilberoende och lätt blåslagen tjej som helt saknar simultanförmåga
‪#‎hoppasattdetintefinnsfilmpådetta‬ ‪#‎villejblienofrivilligyoutubestjärna‬

 

Hiss och diss

Hurra!!!!
 
Buuuuuu!!!!
  • Okej, så det här har hänt: Rebecka, 26, åker taxi. Efteråt sms:ar taxichauffören typ "Hej Fino, ska vi ses". Hon tyckte att det var obehagligt och skrev detta på taxibolagets Facebook-sida. Flertal tidningar hörde av sig till henne och skrev om denna händelse. Chauffören stängdes av och är nu under utredning. Efter att nyheten kommer ut får hon, offret alltså, kommentarer som  ”slynjävel”, ”mupptjej”, ”pojkfrisyr”, ”feministfitta” och ”mediahora”. HON ska alltså stå vid skampålen och förlöjligas, hotas och förnedras för att HON blev utsatt för något som hon fann obehagligt. Helt logiskt. Eller? Du kan läsa hela artikeln här.
    Jag har själv varit med om samma sak och tyckte att det var ruggigt obehagligt. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte anmälde detta. 
  • Homofobiska klädaffären Nordic Wear "värnar om kärnfamiljen" genom att lägga upp denna bild (se ovan) med texten: "Tyvärr säljer vi inte paraplyer. Men hade vi gjort det, hade de fungerat såhär!"
    Kärnfamiljen skyddar sig med paraply mot pridefärgerna som kommer regnande ner. Fräscht, verkligen.

    Sedan får de kritik för detta (såklart) och lägger då upp denna osköna uppdatering: 
    Här kan du läsa mer

Roligaste filmen – någonsin

 
"Det sägs att genom att öppna en burk surströmming så kommer den värsta lukten någonsin ut..."
 
Så inleds denna film. Hur kul som helst - oavsett om du gillar surströmming eller ej så är det ju alltid kul att se folk spy och må riktigt, riktigt dåligt. Evil....